Nukilan Wan Motor

"Allah takkan uji seseorang hambanya dengan sesuatu perkara yang tidak boleh ditangani oleh hambanya sendiri..... Jadi percayalah... Jika ada permasalahan berlaku bermakna kita sebenarnya mampu menangani masalah tersebut... Pekakkan telinga Pandang terus ke hadapan... Teruskan usahakita untuk keluar daripada permasalahan tersebut... Jangan takut dengan apa yang kita di alami..."

"Kekuatan tidak datang daripada kemampuan fizikal tetapi ianya datang daripada semangat yang tidak pernah mengalah"

Sunday, 27 January 2013

Ust Nasaruddin Mat Isa Akhirnya di Pecat !!!

Assalamulaikum W.B.T

Akhirnya Ust Nasaruddin Mat Isa (Bekas Timb PAS) dipecat oleh Majlis Syura Ulama Pas kerana hanya menjadi orang yang Mesra Kerajaan Pusat dan Mengikuti Rombongan DS Najib Tun Razak ke GAZA...

Takkanlah kerana melakukan perkara baik di atas menjadi satu kesalahan yang amat besar kepada Bekas Timb PAS ini sehingga di pecat daripada menjadi ahli Majlis Syura Ulama PAS... Bukannya Ust Nasaruddin Mat Isa melakukan perkara yang tidak senonoh seperti apa yang pernah dilakukan oleh Timb Presiden PAS sekarang buat.. !!!

Apa kebendalah manusia zaman sekarang ni... Sanggup melakukan apa sahaja demi mencapai matlamat dan kepentingan diri sendiri.. Dah kemaruk sangat nak berkuasa sampai perkara yang baik pun dianggap salah.. Apala !!!

Ust Nasaruddin Mat Isa antara pemimpin PAS yang mempertahankan kalimah Allah agar tidak digunakan oleh kitab2 bible di dalam versi melayu... Nak harap Timb Pres PAS yang baru ni ? puihhhla... Minta derma pada Mahasiswa Malaysia di Mesir atas alasan kutipan Dana PRU13 lepas tu entah kemana la dia bawa pergi... Tahu2 je tahun lepas buat kunjungan hormat pada Basyar Al Asaad... Sampai kalimah Allah pun dia tak kisah digunakan oleh penganut kristian di semenanjung malaysia.. Apsal PAS tak pecat je orang macam MAT SABUn ni... Yang terang2 boleh merosakkan serta menjahanamkan agama islam sendiri...

Pejuang islamlah sangat ~ ~ ~

Uihhh... sedihnya bila dengar Ustaz Nasaruddin Mat Isa kena pecat.. dialah aset yang berharga di dalam parti PAS...


Tapi apa-apa pun Ustaz Nasaruddin Mat Isa dah kata yang dia dah bersedia untuk dipecat... hmm.....

Saya doakan semoga Ust Nasaruddin Mat Isa akan terus berjuang demi Agama Bangsa dan Tanah Air ya... Jangan hiraukan parasit yang merosakkan keharmonian negara kita ni... Teruskan berjuang... Anda IDOLA saya... :)

Nukilan Wan Motor...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Your Pc Genie| Distributed by Rocking Templates